Alles om je lessen een nieuwe impuls te geven!

Horeca Vorming organiseert jaarlijks praktische en theoretische opleidingen voor hotelschoolleerkrachten. Via deze opleidingen kunnen ze hun kennis en competenties verruimen en overbrengen naar de leerlingen. De lesgevers helpen om de link te leggen naar de eigen klaspraktijk.

Nascholingsaanbod 2018-2019

In deze brochure vind je een overzicht van alle opleidingen.

Wie mag deelnemen?

De nascholingen zijn voorbehouden voor praktijk- en theorieleerkrachten die lesgeven in de 3e graad hotelonderwijs:

  • BSO Restaurant en Keuken,
  • BSO Grootkeuken,
  • TSO Hotel
én alle bijhorende specialisatiejaren.
Leerkrachten slagerij, bakkerij en voedingsindustrie komen niet in aanmerking.
 

Waar en wanneer gaan de opleidingen door?

De opleidingen gaan door op locaties in heel Vlaanderen; ofwel in één van de hotelscholen, ofwel op een opleidingslocatie van de lesgever. 
De opleidingen vinden plaats in het tweede semester* en duren één tot maximum twee dagen.
*m.u.v. 'Hoe gezond koken met vetten? ' , deze opleiding gaat door in november.
 

Hoe kan ik inschrijven?

De inschrijvingen starten midden oktober. Laat je TA, TAC of directeur zo snel mogelijk weten welke opleiding jij wil volgen. Hij/zij bevestigt je deelname bij Horeca Vorming. De plaatsen zijn beperkt.
 
More...