Taarten

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

In deze cursus werken we de basisbegrippen van “koekjes en gebak” verder uit tot desserts en taarten die je kan gebruiken in jouw specifieke zaak. Denk maar aan miserable, biscuits, tarte maison en zwarte woud , Parijse flan, Clafoutis, chocoladetaart, bladerdeeg gebak….. We leren je het product van begin tot eind op te bouwen. We werken met diepvriezers om de producten economisch te verwerken en te bewaren

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 9 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 12 november in Patisserie Dhollander, Antwerpen

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Patisserie D’Hollander

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Zin in een andere opleiding? Zoek verder in ons aanbod: klik hier.

 

Interesse: 
More...