Barvrouw
Maitre
Kamermeisje

Projecten in de kijker

16/10 - Workshop grillen, roken, roosteren, vuurkoken, ... in restaurant Elckerlijc

Maandag 16 oktober organiseren we een kookworkshop in restaurant Elckerlijc, het walhalla voor vleesliefhebbers! In grillrestaurant Elckerlijc serveert topchef Peter De Clercq meer dan 20 runderrassen die hij aankoopt bij topslager Hendrik Dierendonck. Peter weet werkelijk alles over elk apparaat waarmee je kan roosteren, stomen, roken of grillen. De barbecuekampioen pioniert met nieuwe technieken, zoals het hippe vuurkoken waarbij je op een open vuur zoveel mogelijk gerechten klaar maakt. "Hoe mag uw vlees gebakken zijn?” zal na deze workshop nooit meer hetzelfde betekenen.

Beleef de culinaire passie van topchefs en topproducenten

Proef van de Culinaire Passie maakt deel uit van het opleidingsaanbod van Horeca Vorming Vlaanderen. In het voor- en najaar organiseren we een 7-tal workshops waarin culinaire gangmakers hun passie en geheimen delen met jonge horecatalenten. Dit najaar word je o.a. uitgenodigd bij Filip Claeys, Roger van Damme, Wim Maes, Frank Fol en Jong Keukengeweld-chefs. Met 'Culinaire Passie' geeft Horeca Vorming jonge talenten de exclusieve kans om tijdens een dagworkshop de passie en het vakmanschap van experten in de horeca te beleven.

Horeca Vorming werft aan: HR trainer & coach

Wij ... versterken en professionaliseren de horecasector via vorming en bijscholing. Jij ... bent door je ervaring als trainer en je expertise in HR de man/vrouw die ons daarbij kan helpen.

Het Witte Goud van Klein-Brabant

De witte asperge vanaf de kweek tot op het bord. Laat je maandag 12 juni meeslepen door de mensen van Kwekerij Goossens in Malderen en door Ferdy De Becker, chefkok van Restaurant Eyckerhof in Bornem.

De korte keten Limburg - 15 mei 2017

Op 15 mei organiseert Horeca Vorming Vlaanderen i.s.m. de provincie Limburg een culinaire uitstap in midden-Limburg. Het busje vertrekt in Sint-Lambrechts-Herk aan de biogroentenserres De Wroeter en brengt je naar een geitenboerderij en kaasmakerij, een jeneverstokerij, een hoeveslagerij en varkensfokkerij. Je komt in contact met een waaier van lokale producten van topkwaliteit én met de mensen achter het product! Kortom, wil je verse, originele en smaakvolle topproducten op de kaart zetten? Zoek het dan niet te ver, letterlijk!

Pages

Facebook Twitter More...