Projecten in de kijker

Workshops Culinaire Passie voorjaar 2018

Ook in het voorjaar van 2018 organiseren we een 5-tal workshops waarin culinaire gangmakers hun passie en geheimen delen met jonge horecatalenten. Je wordt één dag ondergedompeld in de leefwereld van een topexpert. Dit geeft je de kans om inspiratie en innovatieve ideeën op te doen, nieuwe concepten te ontdekken en om je professioneel netwerk verder uit te bouwen. Tromgeroffel .... dit zijn de data, locaties en thema's van het voorjaarsprogramma!

Nieuwe webtool berekent jouw ideale kostprijzen

De gerechten op je kaart moeten niet alleen lekker zijn, minstens even belangrijk is de samenstelling van een financieel gezonde (menu)kaart. Om je hiermee te helpen ontwikkelde onze partner Guidea, het kenniscentrum voor horeca en toerisme, een online tool 'foodcostberekening'. Daarnaast leer je in onze rendabiliteitsopleidingen alles over de analyse en interpretatie van cijfers, kosten en prijzen.

Hoe haal je meer uit je zaak? Stoomcursus 20.11 @ Horeca Expo Gent

Drie lesgevers gespecialiseerd in respectievelijk reputatiemanagement, rendabiliteit en gastvriendelijkheid geven je in één uur de beste tips en trucs om het maximale uit je zaak te halen…zonder grote investeringen.

Werken in de horeca: willen, durven en gewoon doen!

Horeca-iconen als Dominique Persoone, Sergio Herman, Albert Adrià, Kobe Desramaults, Seppe Nobels, Filip Claeys en vele anderen aan het woord over hun eerste en grootste liefde: het vak dat horeca heet. Een inspirerend filmpje dat nazindert, net zoals het Food Paradise Day congres waar het werd opgenomen.

Pages

Facebook Twitter More...