Inschrijving standaardreeks Plant-Based Fine Dining

De technieken en principes van de plantaardige keuken helemaal onder de knie krijgen? Schrijf je dan in voor één van de standaardreeksen, bestaande uit 4 verspreide opleidingsdagen.

Dag 1: technieken uit de plantaardige keuken (introductie) // dag 2: seizoensgebonden groenten gastronomisch // dag 3: pekelen en fermenteren, kiemen en drogen // dag 4: plantaardige desserts en zoetigheden.

  • Gratis deelname. 
  • Voor horecawerknemers in Paritair Comite 302 en werkgevers met personeel dat onze opleidingen volgt.
  • Een opleidingsdag duurt 6 uur (10u-16u).
  • UPDATE: de opleidingen zijn intussen volzet. Horen we daar gevloek en getreur? Geen nood, in het najaar krijg je een nieuwe kans om erbij te zijn. Aan het einde van deze reeks kondigen we de nieuwe data aan via de nieuwsbrief.
Dit is het e-mailadres waarop we je inschrijving zullen bevestigen
More...