Wine & food matching

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

In de opleiding 'Een praktische kijk op de wijnen van jouw zaak' heb je geleerd om de wijnen van jouw wijnkaart aan te bevelen aan de gast. In deze opleiding neem je de proef op de som. Je koppelt enkele wijnen aan ingrediënten met kenmerkende smaakeigenschappen. Je proeft, degusteert, geeft een omschrijving van de verschillende smaken die ofwel harmoniëren ofwel contrasteren. 

  • Je leert welke wijnen op jouw kaart perfect passen bij representatieve gerechten en welke niet.
  • Aan de hand van de technische fiches zal je een bondig en duidelijk overzicht kunnen maken van de wijnen en gerechten op jouw kaart.
  • Je zal zo de klant nog beter kunnen begeleiden in zijn keuze.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 12 november in Gainsbourg, Leuven
  • Wo 20 maart in Van der Valk, Antwerpen

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Wijnen Van Dinter

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht
 
Interesse: 
Getuigenis: 
Duidelijke uiteenzetting van zowel proeven van wijn als voeding. De praktijk was ook helder. Wij hebben een aangepaste suggestiewijnen-menu dus ik kon alle inzichten meteen toepassen.
More...