Maitre
Kamermeisje
Barvrouw

Wild

     Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Kennis van professionele basistechnieken vereist

Wat mag je verwachten?

Het wildseizoen is het ideale moment van het jaar voor elke kok om zich gastronomisch uit te leven. Smaken en kleuren vertalen het prachtige herfstseizoen op het bord van de gasten. Gasten die van wild houden zijn echte gastronomen en gaan ook tijdens het wildseizoen op zoek naar de beste wildgerechten. Maar er ligt ook een uitdaging bij de chef om de andere gasten te verleiden met zijn wildbereidingen.

  • Je leert meer over weidelijk jagen (spelregels van de jacht).
  • Je leert meer over het dier en zijn biotoop.
  • Je staat stil bij de kwaliteitskenmerken van het wildbraad.
  • Je bereidt klassieke en moderne wildgerechten. 

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 16 oktober in Atelier 833, Merelbeke
  • Di 14 november in La Piazza, Oostende

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Traninigcenter: Culinair Ideeënburo

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 
Interesse: 
Getuigenis: 
De inleiding over de jacht was een prachtige opstap naar de kookworkshop. Het was een aangename, leerrijke en smakelijke opleiding die meteen bruikbaar is in de praktijk.
Facebook Twitter More...