Wijnkunde voor beginners

       Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Wijngaarden vind je over de hele wereld in ontelbare smaakvariaties. De klanten weten ook meer en meer over de druivensoorten, de wijnstreken. Daarom is het belangrijk als werknemer om hierop in te spelen. In de module voor beginners krijg je de basiskennis en leer je ook wijn degusteren. 

Praktisch

Data en locaties:

 

Dit een driedaagse opleiding telkens 3u. durend van 13u. tot 16 u.

  • Di 7, 14 en 21 november in Cucina De Luca, Genk

  • Ma 19 en 26 februari en 05 maart 2018 in Bluepoint, Antwerpen

Trainingcenter: Wijnen Van Dinter

 

Dit is een zesdaagse opleiding telkens 3u. durend van 10u. tot 13u.

  • Ma 22 en 29 januari, 05, 12,19 en 26 februari 2018 in Leonardo, Brugge

Trainingcenter: Eigentijds Vlaams wijninstituut

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

 

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Facebook Twitter More...