Truffels

Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Van de truffel bestaan er een dertigtal variëteiten. Ze hebben niet alleen een andere smaak maar zien er ook verschillend uit. Toch is één ding zeker. Truffels laten de fijnproevers niet onverschillig. Al meer dan duizenden jaren worden haar culinaire kwaliteiten geapprecieerd. Je leert alles over deze uitzonderlijke parel onder de champignons. Het kiezen, het klaarmaken en het bewaren worden zorgvuldig uitgelegd.
 

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 13 u. en eindigt omstreeks 17 u.
 
  • Ma 13 november in Cucina De Luca, Genk (nog enkele plaatsjes vrij!)
  • Ma 11 december in Atelier 833, Merelbeke
  • Ma 22 januari 2018 in Atelier 833, Merelbeke
  • Ma 19 februari 2018 in Colruyt Academy, Leuven

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: La Truffe Noire

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 
Facebook Twitter More...