Innovatieve en veelzijdige keukenapparaten om te blenden, malen, verwarmen, ...

   Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven

Kennis van professionele basistechnieken vereist

Wat mag je verwachten?

Er zijn zoveel keukentoestellen op de markt die jouw werk kunnen verlichten en die bovendien je gerechten naar een hoger niveau tillen. Maar welke apparaten zijn nu echt de beste keukenpartners en waarom? Deze actieve kookworkshop blaast technieken als blenden, malen, verwarmen, … nieuw leven in. We bereiden samen gerechten om vier toestellen met elkaar te vergelijken. De welgekende Thermomix combineert technieken als wegen, mengen, hakken, malen, kneden, … in één toestel. Vita Prep is dan weer één van de krachtigste blenders ooit.
Kenwood Cooking Chef blijft innoveren: je kan nu ook hartige en zoete bereidingen maken met inductie. Paco Jet is vooral bekend voor z’n ijs à la minute bereidingen. Alle toestellen zijn eenvoudig in gebruik, maar je gaat pas écht scoren als je de trucs en toepassingen kent die je niet in de handleiding vindt!

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een tweedaagse opleiding die start om 10u en eindigt omstreeks 16u.
 

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Piet Van Steenbergen

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 

 

Interesse: 
Facebook Twitter More...