Texturen

          Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Sinds enkele jaren zijn er verschillende producten uit de voedingsindustrie binnen het handbereik gekomen van de horeca. Deze producten laten ons toe om volledig nieuwe structuren in je gerechten te creëren. Tijdens deze opleiding leer je ze kennen en gebruiken.

  • Je maakt kennis met geleermiddelen, bindmiddelen en suikers en ontdekt hoe je ze kan gebruiken.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een tweedaagse opleiding die start om 10 u. en telkens eindigt omstreeks 16 u.

  • Di 7 en 14 november in Culinair Ideeënburo, Antwerpen
  • 27 november en 4 december in Colruyt Academy, Leuven
  • Woe 7 en 14 maart 2018 in Kleine Zavel, Antwerpen
  • Di 22 en 29 mei 2018 in Atelier 833, Merelbeke

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Piet Van Steenbergen

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 

Interesse: 
Facebook Twitter More...