Texturen

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Sinds enkele jaren zijn er verschillende producten uit de voedingsindustrie binnen het handbereik gekomen van de horeca. Deze producten laten ons toe om volledig nieuwe structuren in je gerechten te creëren. Tijdens deze opleiding leer je ze kennen en gebruiken.

  • Je maakt kennis met geleermiddelen, bindmiddelen en suikers en ontdekt hoe je ze kan gebruiken.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een tweedaagse opleiding die start om 10 u. en telkens eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 24 september en 1 oktober in Kasserol, Antwerpen
  • Wo 7 en 14 november in La Piazza, Oostende

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Piet Van Steenbergen

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Zin in een andere opleiding? Zoek verder in ons aanbod: klik hier.

 

Interesse: 
More...