Texturen

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Sinds enkele jaren zijn er verschillende producten uit de voedingsindustrie binnen het handbereik gekomen van de horeca. Deze producten laten ons toe om volledig nieuwe structuren in je gerechten te creëren. Tijdens deze opleiding leer je ze kennen en gebruiken.

  • Je maakt kennis met geleermiddelen, bindmiddelen en suikers en ontdekt hoe je ze kan gebruiken.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een tweedaagse opleiding die start om 10 u. en telkens eindigt omstreeks 16 u.

  • Di 5 en 12 februari in Metro, Antwerpen
  • Ma 25 maart en 1 april in Cucina 25, Genk
  • Di 11  en 18 juni in La Piazza, Oostende

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Piet Van Steenbergen

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht

 

Interesse: 
More...