Tapas

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze opleiding leer je de meest klassieke alsook enkele minder bekende typische Spaanse tapas bereiden met respect voor authenticiteit en portiegrootte. Je maakt onder andere patatas bravas, tortilla española, albondigas con salsa tomate, buñyuelos de bacalao.

  • Je maakt onder andere patatas bravas, tortilla española, albóndigas con salsa de tomate en buñyuelos de bacalao.
 
Praktisch

 

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Di 6 november in , Antwrpen

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Culinair Ideeënburo

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Zin in een andere opleiding? Zoek verder in ons aanbod: klik hier.

 

More...