Kamermeisje
Maitre
Barvrouw

Tapas

       Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze opleiding leer je de meest klassieke alsook enkele minder bekende typische Spaanse tapas bereiden met respect voor authenticiteit en portiegroote. Patatas bravas, tortilla española, albondigas con salsa tomate, buñyuelos de bacalao, om er maar enkele te noemen.

  • Je maakt onder andere patatas bravas, tortilla española, albóndigas con salsa de tomate en buñyuelos de bacalao.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Di 24 oktober in Culinair Ideeënburo, Antwerpen

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Traninigcenter: Culinair Ideeënburo

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 

Facebook Twitter More...