Hoe kies ik de beste sollicitant

      Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Tijdens een sollicitatiegesprek wil je te weten komen of de persoon geschikt is voor de job. Maar hoe kan je dat bepalen? Door de juiste vragen te stellen, kom je veel te weten. Tijdens deze opleiding bekijken we alle mogelijkheden en knelpunten die je in een sollicitatieprocedure tegenkomt. Zowel de theorie als de praktijk komen aan bod, toegespitst op jouw behoeften.
  • Je bekijkt het verloop van het sollicitatiegesprek. Hoe stel je algemene vragen en specifieke vragen die peilen naar technische vaardigheden?
  • Je gaat na hoe je een kandidaat evalueert.
  • Je bekijkt verschillende tests en hun nut.
  • Je bekijkt hoe je referenties kan nagaan.
  • Je leert hoe je nieuwe medewerkers onthaalt.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een tweedaagse opleiding die start om 9 u. en telkens eindigt omstreeks 17 u.

  • Di 5 en 12 december in Parker Hotel Brussel Airport, Zaventem

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: ETH

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Facebook Twitter More...