Barvrouw
Kamermeisje
Maitre

Soezen en brioches

Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Kennis van professionele basistechnieken vereist

Wat mag je verwachten?

Extra inspiratie nodig voor je dessertenkaart? Tijdens de opleiding ontdek je de vele mogelijkheden van soezen en brioches. Je ontdekt hoe je creatief aan de slag kan met soezen- en briochedeeg.
  • Je maakt het perfecte soezen- en briochedeeg. Zo leer je kookdeeg afroeren en afbakken.
  • Je maakt hartige vullingen met bijvoorbeeld verse kruiden.
  • Je maakt zoete vullingen.
  • Je leert meer over het gebruik van verschillende soorten suikers.
  • Je maakt mini-eclairs, soesjes voor bij de koffie of in een dessertglas, croque en bouche, tarte maison, …

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 13 en Di 14 november in Patisserie D'Hollander, Antwerpen

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Traninigcenter: Patisserie D'Hollander

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 

Facebook Twitter More...