Innovatie keuken- apparaten om te blenden, malen, verwarmen,....

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Kennis van professionele basistechnieken vereist

Wat mag je verwachten?

Er zijn zoveel keukentoestellen op de markt die jouw werk kunnen verlichten en die bovendien je gerechten naar een hoger niveau tillen. Maar welke apparaten zijn nu echt de beste keukenpartners en waarom? Deze actieve kookworkshop blaast technieken als blenden, malen, verwarmen,.... nieuwe leven in. We bereiden samen gerechten om vier toestellen met elkaar te vergelijken. De welgekende Thermomix combineert technieken als wegen, mengen, hakken, malen, kneden,... in één toestel. Veta Prep is dan weer één van de krachtigste blenders ooit.
Kenwoor Cooking Chef blijft innoveren: je kan nu ook hartige en zoete bereidingen maken met inductie. Paco Jet is vooral bekend voor z'n ijs à la minute bereidingen. Alle toestellen zijn eenvoudig in gebruik, maar je gaat pas écht scoren als je de trucs en toepassingen kent die je niet in de handleiding vindt!
 

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een tweedaage opleiding die start om 10u en eindigt omstreeks 16u.
 
  • Di 14 en 21 mei in La Piazza, Oostende
 

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Traninigcenter: Piet Van Steenbergen

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht

 

Interesse: 
More...