Slowjuicer, Roner, Droogtoren & Smokey

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Kennis van professionele basistechnieken vereist

Wat mag je verwachten?

De technologie staat niet stil. Naast de Thermodyne en klassieke keukenrobot zijn er heel wat andere toestellen die je helpen in de keuken. Zo wint de Slowjuicer aan belang in de gastronomie. Ook de Roner vindt er zijn plaats. Ideaal om op lage temperatuur gerechten te garen. De Droogtoren gebruik je voor het drogen van kruiden, meringues, krokante chips en fruit chips. De Smokey is handig voor het koud roken van ingrediënten en gerechten.
 
  • Je leert de Slow juicer, Roner, Droogtoren en Smokey te gebruiken en ontdekt de meerwaarde.
  • Je maakt enkele gerechten klaar met de toestellen. Zo krijg je inzicht in de verschillende toepassingen en leer je bij over de soorten smaken bij ieder toestel.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een tweedaage opleiding die start om 10u en eindigt omstreeks 16u.
 
  • Di 27 november en 4 december in La Piazza, Oostende
 

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Traninigcenter: Piet Van Steenbergen

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Zin in een andere opleiding? Zoek verder in ons aanbod: klik hier.

Interesse: 
More...