Restaurantbeheer

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Ben jij Food & Beverage Manager of verantwoordelijk voor het beheer van het restaurant? Dan wil je zeker zijn dat je voldoende winst boekt. Deze opleiding geeft je alle tools om je zaak professioneel te runnen en rendabeler te maken. Alles start bij een grondige globale analyse van je onderneming.
 
  • Je analyseert je eigen onderneming.
  • Je analyseert de samenstelling van je menukaart.
  • Je leert hoe je een SWOT-analyse en een concurrentieanalyse maakt.
  • Je gaat na wat je klant wenst en hoeveel hij besteedt.
  • Je leert verkoopprijzen te bepalen.
  • Je leert over foodcost, personeelskost, algemene kosten en winst.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 9 u. en eindigt omstreeks 17 u. 

  • Di 26 maart in Holiday Inn Gent Expo
  • Ma 20 mei in Mercure, Oostende
  • Ma 27 mei in Van der Valk, Antwerpen 

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: ETH

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht
Interesse: 
More...