Kamermeisje
Barvrouw
Maitre

Restaurantbeheer - vernieuwd-

   Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Ben jij Food & Beverage Manager of verantwoordelijk voor het beheer van het restaurant? Dan wil je zeker zijn dat je voldoende winst boekt. Deze opleiding geeft je alle tools om je zaak professioneel te runnen en rendabeler te maken. Alles start bij een grondige globale analyse van je onderneming.
 
  • Je analyseert je eigen onderneming.
  • Je analyseert de samenstelling van je menukaart.
  • Je leert hoe je een SWOT-analyse en een concurrentieanalyse maakt.
  • Je gaat na wat je klant wenst en hoeveel hij besteedt.
  • Je leert verkoopprijzen te bepalen.
  • Je leert over foodcost, personeelskost, algemene kosten en winst.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 9 uur en eindigt omstreeks 17 uur. 

  • Di 28 november in Hotel Mercure, Roeselare

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Traninigcenter: ETH

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 

Interesse: 
Facebook Twitter More...