Een praktische kijk op de wijnen van jouw zaak

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer infoWerkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.Tijdens de opleiding 'Wijnkunde voor beginners' of 'Wijnkennis en wijnservice' ben je meer te weten gekomen over wijn in het algemeen en heb je wijn leren degusteren

Wat mag je verwachten?

Vind jij het soms nog moeilijk om een passende wijn voor te stellen bij het gerecht van de gast? Na deze workshop zal je de wijnen perfect kunnen koppelen aan de gerechten op jouw kaart. Ook zal je vakkundig wijn kunnen adviseren aan de gast. Breng hiervoor alvast een tweetal flessen wijn van jouw zaak mee (wit op dag 1, rood op dag 2). Jouw wijnen bespreek je uitvoerig.

  • Je leert over de smaakstijlen van wijn.
  • Je leert welke soorten gerechten best passen bij jouw wijnen.
  • Je leert jouw wijnen in een eenvoudige bewoording te omschrijven.
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen in het aanbevelen van jouw wijnen aan de klant.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een tweedaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 24 september en 1 oktober in Gainsbourg, Leuven

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Wijnen Van Dinter

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Zin in een andere opleiding? Zoek verder in ons aanbod: klik hier.

Interesse: 
More...