Pasta

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Met pasta kan je eindeloos variëren. Pasta is meer dan typisch Italiaans eten. Voor de Italianen is pasta heilig. Pasta verbindt gezinnen, families en regio’s met elkaar. Een goed gemaakte pasta valt ook hier bij de meeste gasten in de smaak. Na de opleiding heb je voldoende inspiratie om jouw ‘signature pasta’ te maken.
 
  • Je leert verse pasta, ravioli en andere gevulde pasta maken.
  • Je maakt een reeks authentieke sauzen.
  • Je krijgt handige recepturen mee die je onmiddellijk kan gebruiken in je keuken.
 

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 11 februari in Syntra, Brugge
  • Ma 3 juni in Atelier 833, Merelbeke

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Culinair Ideeënburo

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht

 

Interesse: 
Getuigenis: 
Er wordt met veel liefde en passie uitleg gegeven. Ik neem enkele simpele maar overheerlijke sauzen mee naar mijn keuken.
More...