Pasta

 
    Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.
 

Wat mag je verwachten?

Met pasta kan je eindeloos variëren. Pasta is meer dan typisch Italiaans eten. Voor de Italianen is pasta heilig. Pasta verbindt gezinnen, families en regio’s met elkaar. Een goed gemaakte pasta valt ook hier bij de meeste gasten in de smaak. Na de opleiding heb je voldoende inspiratie om jouw ‘signature pasta’ te maken.
 
  • Je leert verse pasta, ravioli en andere gevulde pasta maken.
  • Je maakt een reeks authentieke sauzen.
  • Je krijgt handige recepturen mee die je onmiddellijk kan gebruiken in je keuken.
 

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Di 21 november in Culinair Ideeënburo, Antwerpen
  • Di 20 februari 2018 in Atelier 833, Merelbeke
  • Ma 05 maart 2018 Kasserol, Antwerpen

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Culinair Ideeënburo

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 

Interesse: 
Getuigenis: 
Er wordt met veel liefde en passie uitleg gegeven. Ik neem enkele simpele maar overheerlijke sauzen mee naar mijn keuken.
Facebook Twitter More...