Ontbijt - Van sleur tot moneymaker

Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Buitenshuis ontbijten is razend populair en de gast verwacht dit aanbod in alsmaar meer horecazaken. Tijdens deze opleiding ga je na hoe je dit aanpakt en op welke manier je een ontbijt samenstelt voor jouw klanten.
 
  • Je bekijkt je huidige aanbod en gaat na wat je kan aanpakken.
  • Je creëert een uniek en op maat gemaakt ontbijt.
  • Je gaat op zoek naar het verschil tussen vers en convenience en hoe beide te gebruiken.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Di 28 november in Atelier 833, Merelbeke
  • Do 15 maart 2018 in Syntra, Brugge
  • Ma 30 april 2018 in Cucina, Genk
  • Woe 16 mei 2018 in Atelier 833, Merelbeke

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Culinair Ideeënburo

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Getuigenis: 
Ik kreeg heel veel tips die ik kan doorgeven aan de collega's van de keuken. Ook kwamen gezondere maar heerlijke alternatieven aan bod voor een ontbijt met koffiekoeken.
Facebook Twitter More...