Olijfolie en azijn

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Olijfolie gebruik je meestal als vetstof bij het bakken, grillen of braden. Olijfolie kan evengoed dienen als dipsaus voor brood of als finishing touch op een gerecht. Bovendien vind je in olijfolie veel verschillende smaken terug zoals een notensmaak of zelfs een bananensmaak. Elke smaak geeft je gerecht een andere sensatie. Tijdens de opleiding leer je niet alleen alle kenmerken van olijfolie kennen maar ga je ook dieper in op de azijnen. Een aanvulling waarmee je veel gerechten een extra toets geeft.

  • Je ontdekt meer over de kwaliteit, het artisanale aspect, de productie en de herkomst.
  • Je krijgt uitleg van olijfboom tot olijfolie.
  • Je degusteert olijven en olijfoliën in verschillende kwaliteiten.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 11 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Wo 3 april in Scouts, Antwerpen

Trainingcenter: Wijnen Van Dinter

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht
More...