Olijfolie & Azijn

    Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Olijfolie gebruik je meestal als vetstof bij het bakken, grillen of braden. Olijfolie kan evengoed dienen als dipsaus voor brood of als finishing touch op een gerecht. Bovendien vind je in olijfolie veel verschillende smaken terug zoals een notensmaak of zelfs een bananensmaak. Elke smaak geeft je gerecht een andere sensatie. Tijdens de opleiding leer je niet alleen alle kenmerken van olijfolie kennen maar ga je ook dieper in op de azijnen. Een aanvulling voor vele gerechten om die extra toets te geven.
 
  • Je ontdekt meer over de kwaliteit, het artisanale aspect, de productie en de herkomst.
  • Je krijgt uitleg van olijfboom tot olijfolie.
  • Je degusteert olijven en olijfoliën in verschillende kwaliteiten.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 11 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Woe 22 november in Van Der Valk, Antwerpen
  • Di 08 mei 2018 Van Der Valk, Antwerpen
  • Di 12 juni 2018 Ibis, Aalst

Trainingcenter: Wijnen Van Dinter

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 

Facebook Twitter More...