Mocktails & health drinks

Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

De vraag naar gezonde voeding en dranken blijft toenemen. De actie Tournée Minerale gaat niet onopgemerkt voorbij. En dat is zacht uitgedrukt. De Vlaming kijkt bewuster naar zijn drinkgewoontes en dus ook naar zijn alcoholgebruik. Het goede nieuws is dat jij daarop kan inspelen. Tijdens deze creatieve workshop krijg je leuke tips & tricks en ervaar je zelf hoe snel en makkelijk je sublieme ‘health drinks’ of alcoholvrije cocktails kan serveren aan gasten. De moeilijkheidsgraad wordt laag gehouden, zodat elke beginnende bartender meteen aan de slag kan na de opleiding.
 

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10u en eindigt omstreeks 16u. (behalve op do 01 februari 2018: van 09u30 tot 15u30).

 

  • Do 26 april in Bierkasteel, Izegem

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Barproof

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk. Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Inspiratie?

Wil jij weten hoe je meer en betere alcoholvrije dranken op je kaart kan zetten? En hoe je de verkoop ervan stimuleert? Lees snel verder.

Getuigenis: 
"Klanten reageren bijzonder positief op ons alcoholvrij aanbod en komen er ook voor terug. Je moet het wel kenbaar maken aan je klanten en ook actief promoten. Er is echt wel interesse." Seppe,sommelier bij Taste, Leuven.
Getuigenis: 
Christina, zaakvoerder MZE Café in Herentals volgde de opleiding Mocktails en Health Drinks al eens in 2015 en kwam vorig jaar in november terug samen met haar bartender: “Naast de basisregels, had Dave (Aertgeerts, de lesgever van Horeca Vorming) weer heel veel nieuwe informatie, ingrediënten en recepten toegevoegd. Ik vind de wereld van Mocktails fascinerend. Als we willen blijven meespelen, dan moeten we inspelen op de vragen van onze klanten. De lesgever motiveert ons daar ook in en geeft ons goesting om er meteen in te vliegen. Een completere opleiding als deze vind je niet: je leert op één dag wat je kan bereiden, hoe je je kan voorbereiden, welke technieken je kan toepassen, waar je de ingrediënten vindt, waar je op moet letten, en ga zo maar door! De klanten zijn aangenaam verrast door onze mocktails. Ze vinden het ook niet erg om iets meer te betalen voor kwaliteit. Ik zag mijn omzet en mijn winst stijgen.”
Getuigenis: 
"De zaak waar ik werk, wordt in januari verbouwd en de menukaart zal bijgevolg vernieuwd worden. Dit was het uitgelezen moment om volop te testen en uit te proberen. Ik raad de mocktailopleiding zeker aan voor iedereen dat een kwaliteitsvol alternatief wil aanbieden aan hun klanten. Eigenlijk kan ik alle opleidingen aanraden. Ze zijn zeer leerrijk, zitten goed in elkaar, worden gegeven door echte vakmensen met passie voor het vak en zijn ook direct toepasbaar voor jezelf of eigen zaak." Kelly, zaal- en barmedewerker Taverne Oud Gemeentehuis in Bornem
Facebook Twitter More...