Mixology

Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Mixology is in! Vooral de rage rond artisanale gin, vermouth & mezcal draagt bij aan de groeiende honger naar cocktailkennis. Het is een opkomende en openliggende markt die klaar staat om ingevuld te worden. Tijdens deze workshop leer je alle tips & tricks m.b.t. mixology en je ontwikkelt je eigen recept. Vind jij straks de balans tussen zachte fruitigheid, fijne aciditeit, frisse kruidigheid, een bittertje en zelfs lichte rook?
  • Je krijgt inzicht in de methodologie van mixology
  • Je leert de juiste materialen en het juiste glaswerk te kiezen
  • Je leert smaakbalans te brengen en bitters te gebruiken.
  • Je gaat ook zelf alcohol infuseren en macereren.
  • Tijdens een begeleide challenge leer je een eigen receptuur te ontwikkelen.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u. (behalve op donderdag 22 maart 2018: van 9u30 tot 15u30)

  • Di 14 november in Gainsbourg, Leuven
  • Do 22 maart 2018 in Holiday Inn, Gent Expo ( van 9u30 tot 15u30 ! )
  • Di 17 april 2018 in Brasserie Appelmans, Antwerpen
  • Di 05 juni 2018 in Bierkasteel, Izegem

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Barproof

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Interesse: 
Facebook Twitter More...