Mixology

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Mixology is in! Vooral de rage rond artisanale gin, vermouth & mezcal draagt bij aan de groeiende honger naar cocktailkennis. Het is een opkomende en openliggende markt die klaar staat om ingevuld te worden. Tijdens deze workshop leer je alle tips & tricks m.b.t. mixology en je ontwikkelt je eigen recept. Vind jij straks de balans tussen zachte fruitigheid, fijne aciditeit, frisse kruidigheid, een bittertje en zelfs lichte rook?

  • Je krijgt inzicht in de methodologie van mixology.
  • Je leert de juiste materialen en het juiste glaswerk te kiezen.
  • Je leert smaakbalans te brengen en bitters te gebruiken.
  • Je gaat ook zelf alcohol infuseren en macereren.
  • Tijdens een begeleide challenge leer je een eigen receptuur te ontwikkelen.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u. (behalve op donderdag 22 maart 2018: van 9u30 tot 15u30)

  • Di 27 november in Cucina de Luca, Genk
  • Ma 18 februari in Gainbourg, Leuven
  • Di 5 maart in Appelmans, Antwerpen
  • Ma 25 maart in Hotelschool, Gent

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Barproof

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht
Interesse: 
More...