Messen correct slijpen en afwetten

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Zonder scherpe messen kan je in de keuken niets behoorlijk versnijden. Omgekeerd is het echt plezier om te werken met een verzorgd geslepen mes. Het goede nieuws is dat een paar minuutjes per dag volstaan om steeds weer een perfecte snede te hebben op het mes. Van bot naar scherp in slechts 4 minuten! Je neemt je eigen messen mee naar deze opleiding.

  • Je ontdekt de juiste slijptechniek voor elk mes en oefent die in.
  • Je leert slijpen en wetten, niet enkel het "hoe" maar ook het "waarom".
  • Je maakt kennis met de verschillende soorten sneden.
  • Je maakt kennis met de kwaliteitscriteria.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 9 u. en eindigt omstreeks 13 u.

  • Di 19 februari in Syntra Limburg, Hasselt
  • Wo 13 maart in Syntra, Brugge

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Sharptools

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht

 

Interesse: 
More...