Messen correct slijpen en afwetten

       Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Zonder scherpe messen kan je in de keuken niets behoorlijk versnijden. Omgekeerd is het echt plezier om te werken met een verzorgd geslepen mes. Het goede nieuws is dat een paar minuutjes per dag volstaan om steeds weer een perfecte snede te hebben op het mes. Van bot naar scherp in slechts 4 minuten! Je neemt je eigen messen mee naar deze opleiding.

  • Je ontdekt de juiste slijptechniek voor elk mes en oefent die in.
  • Je leert slijpen en wetten, niet enkel het "hoe" maar ook het "waarom".
  • Je maakt kennis met de verschillende soorten sneden.
  • Je maakt kennis met de kwaliteitscriteria.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 9 u. en eindigt omstreeks 13 u.

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Sharptools

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 

Interesse: 
Facebook Twitter More...