Messen correct slijpen en afwetten

       Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Zonder scherp gereedschap kan je in de keuken niets behoorlijk versnijden. De basistechnieken om je messen en scharen scherp te houden zijn vrij gemakkelijk aan te leren. Tijdens deze opleiding leer je hoe je messen het best kunt wetten.

  • Je leert slijpen en wetten.
  • Je maakt kennis met de kwaliteitscriteria.
  • Je maakt kennis met de verschillende soorten snedes.
  • Je ziet hoe je van bot naar scherp kan gaan in 4 minuten.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 9 u. en eindigt omstreeks 13 u.

  • Di 14 november in Atelier 833, Merelbeke
  • Woe 28 februari 2018 in Bluepoint, Antwerpen
  • Ma 05 maart 2018 in VDAB, Oostende
  • Di 08 mei 2018 in Destelheide, Halle

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Sharptools

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 

Interesse: 
Facebook Twitter More...