Meer en beter verkopen in de bediening

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Veel gasten staan open om begeleid te worden in hun keuze. Het is ook het ideale moment om je zaak te profileren en om je omzet te verhogen. Door 'meerverkoop' probeer je de gemiddelde besteding per tafel én de gastentevredenheid te verhogen.

  • Je gaat na wie jouw gasten zijn en wat hun behoeften en verlangens zijn.
  • Je leert optimaal gebruik te maken van je menukaart.
  • Je leert hoe je suggestief kan verkopen.
  • Je ontdekt wat de termen upselling, add on’s, en pro activiteit in de verkoop betekenen. 

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 9 u. en eindigt omstreeks 17 u. 

  • Ma 4 februari in Van der Valk, Antwerpen
  • Ma 13 mei in Holiday Inn, Hasselt
  • Ma 20 mei in Holiday Inn Express, Gent

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: ETH

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht
More...