Mediterrane keuken

      Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Je ontdekt de keuken van Spanje, Marokko, Israël, Libië, Griekenland en de andere landen rond de Middellandse Zee. Een keuken die staat voor gezondheid en vitaliteit en daarom erg populair is. Chefs als Ottolenghi, Claudia Roden en DedeMed zijn wereldsterren en leiden ons naar
nieuwe smaken, gerechten, technieken en eetgewoonten. De gerechten zijn toepasbaar in elke onderneming en spreken iedere gast aan die gezond(er) wil leven.
  • Je maakt tal van mediterraanse gerechten.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en telkens eindigt omstreeks 16 u.

  • Di 15 mei 2018 in Kookatelier Minestrone, Antwerpen

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Culinair Ideeënbureau

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 

Interesse: 
Facebook Twitter More...