Leidinggeven

       Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Het behalen van goede resultaten is onlosmakelijk verbonden met goed leiderschap en professioneel aansturen van medewerkers. In deze opleiding werk je aan je vaardigheden om medewerkers te leiden en begeleiden. We vertalen je eigen situatie in een concrete actie waarmee je onmiddellijk aan de slag kan gaan.
  • Je maakt kennis met verschillende leiderschapsstijlen en jouw eigen stijl.
  • Je ontdekt de kwaliteiten van een goede leider.
  • Je maakt een teamanalyse en stelt een professioneel team samen.
  • Je stelt een actieplan op.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een tweedaagse opleiding die start om 9 u. en telkens eindigt omstreeks 17 u.

  • Di 21 en 28 november in Leonardo Hotel, Brugge
  • Ma 4 en 11 december in Europahotel, Gent
  • Wo 6 en 13 december in Parker Hotel Brussel Airport, Zaventem
  • Ma 19 en 26 februari 2018 in Europahotel, Gent
  • Di 06 en 13 maart 2018 in Corsendonck Viane, Turnhout
  • Ma 16 en 23 april 2018 in Bluepoint, Antwerpen
  • Ma 07 en 14 mei 2018 in Leonardo, Brugge
  • Ma 28 mei en 04 juni 2018 in Holiday Inn, Hasselt

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: ETH

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Getuigenis: 
Ik leerde omgaan met moeilijke gesprekken, ik leerde hoe ik personeel kan motiveren en hoe ik leiding moet geven aan verschillende persoonlijkheden.
Facebook Twitter More...