Koffie & chocolade - Een match made in heaven

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Hoe kan ik chocolade en koffie perfect laten samengaan? Je leert creatief en decoratief om te gaan met chocoladedranken en koffie. Je combineert deze op een eenvoudige en creatieve manier, wat ook het rendement in jouw zaak ten goede komt. Je leert een overheerlijke en prachtige verwendrank te creëren die vast een hemelse ontdekking is.

  • Je leert het verschil tussen de soorten chocoladedranken en verwerkt poeder, ganache, callets, witte, donkere en melkchocolade.
  • Je leert het verschil tussen de soorten melk en non-zuivel producten en verwerkt deze.
  • Je leert het verschil tussen de warme en koude bereidingen, zowel bij koffie als chocolade.
  • Je leert de dranken prachtig en efficiënt te serveren. 

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 5 november in Barry Callebaut, Lebbeke

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Art in a cup

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Zin in een andere opleiding? Zoek verder in ons aanbod: klik hier.

Interesse: 
More...