Koffie & chocolade: een match made in heaven

 

Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Hoe kan ik koffie & chocolade verbeteren van smaak en perfect laten samengaan? Dat leer je tijdens deze opleiding. Je bekijkt de mogelijkheden van beide ingrediënten. Je leert deze op een eenvoudige en creatieve manier te verwerken. Je pimpt de overheerlijke chocoladekoffie die voor je gasten een hemelse verwennerij is.
Deze opleiding wordt gegeven door Peter Hernou, Wereldkampioen latte art, en georganiseerd in samenwerking met de Chocolate Academy (Callebaut). 
 
  • Je leert het verschil tussen de soorten chocoladedranken en verwerkt poeder, ganache, callets, witte, donkere en melkchocolade.
  • Je leert het verschil tussen de soorten melk en non-zuivel producten en verwerkt deze.
  • Je leert het verschil tussen de warme en koude bereidingen, zowel bij koffie als chocolade.
  • Je leert de dranken prachtig en efficiënt te serveren. 

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Di 5 december in Callebaut Chocolate Academy, Lebbeke
  • Ma 16 april 2018 in Barry Callebaut, Lebbeke

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Peter Hernou

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 

 

 

Interesse: 
Facebook Twitter More...