Kamermeisje
Maitre
Barvrouw

Inleiding in yield management

      Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

De klanten gaan tegenwoordig zonder tussenkomst van een reisbureau op zoek naar een hotelkamer. Op het internet is namelijk zo goed als alles te vinden, van nuttige informatie tot de tarieven. Yield management is daarom een absolute noodzaak. Maar wat is het nu precies en hoe werkt het? Waarom heeft je hotel op bepaalde momenten verschillende prijzen en vooral: hoe ga je daar mee om in de communicatie naar jouw gasten?
 
  • Je leert meer over de basis van yield management.
  • Je krijgt een verklaring voor de basisterminologie.
  • Je leert meer over de communicatie naar je klanten.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 9 uur en eindigt omstreeks 17 uur. 

  • Woe 25 oktober in Novotel Centrum, Brugge
  • Di 7 november in Parker Hotel Brussel Airport, Zaventem

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Traninigcenter: ETH

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 
Interesse: 
Getuigenis: 
Er ging zowel aandacht naar de berekening van cijfers als naar yield management in het algemeen. De les was aangenaam en boeiend. Ik raad dit alle receptionisten aan.
Facebook Twitter More...