Belgische gerechten van toen in het nieuw

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Kennis van professionele basistechnieken vereist

Wat mag je verwachten?

De klassieke gerechten ‘zoals oma ze vroeger maakte’ zijn populairder dan ooit. De gasten willen terug herkenbare smaken, lokale en seizoensgebonden producten proeven. In deze opleiding ga je op zoek naar hun oorsprong en rijkdom aan Belgische streekproducten. Je keert terug in de tijd en leert de gerechten op een klassieke manier te maken en op een moderne manier te presenteren. Hierbij werk je aan je basistechnieken van de keuken. 

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 18 februari in Atelier 833, Merelbeke
  • Wo 24 april in Syntra, Kortrijk

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Culinair Ideeënburo

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht

 

Interesse: 
More...