Belgische gerechten van toen in het nieuw

       Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Kennis van professionele basistechnieken vereist

Wat mag je verwachten?

De klassieke gerechten ‘zoals oma ze vroeger maakte’ zijn populairder dan ooit bij de klanten. Ze willen terug herkenbare smaken, lokale en seizoensgebonden producten proeven. In deze opleiding ga je op zoek naar hun oorsprong en rijkdom aan Belgische streekproducten. Je keert terug in de tijd en leert de gerechten op een klassieke manier te maken en op een moderne manier te presenteren. Hierbij werk je aan je basistechnieken van de keuken. 

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Di 13 maart 2018 in Cucina, Genk

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Culinair Ideeënburo

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Interesse: 
Facebook Twitter More...