Barvrouw
Maitre
Kamermeisje

Thermodyne & Moduline - Big Green Egg & Mibrasa

       Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Kennis van professionele basistechnieken vereist

Wat mag je verwachten?

Nieuwe technieken zijn niet meer weg te denken uit de keuken. Met de Thermodyne & Moduline kan je gecontroleerd garen of bewaren. De Big Green Egg & Mibrasa zijn multifunctionele kooktoestellen op houtskool.

  • Je leert meer over de verschillen en toepassingen van de Thermodyne & Moduline. Ook leer je hoe je energiezuiniger en nauwkeuriger hiermee kan werken.
  • Je leert meer over de werking van de Big Green Egg & Mibrasa. Bij de Big Green Egg leer je hoe je door het keramisch materiaal en de typische eivorm maximaal rendement en restwarmte verkrijgt. We vergelijken beide toestellen.
  • Je maakt enkele bereidingen met de toestellen.
 

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Traninigcenter: Piet Van Steenbergen

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 

Interesse: 
Facebook Twitter More...