Grillen, roken en andere technieken in houtskoolovens

       Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Kennis van professionele basistechnieken vereist

Wat mag je verwachten?

Nieuwe technieken zijn niet meer weg te denken in de keuken. Tijdens deze actieve kookworkshop vergelijken we toestellen om te garen, grillen, roken en zoveel meer. Als je ze juist toepast, kan je energiezuiniger en nauwkeuriger koken. Met de Thermodyne & Moduline kan je gecontroleerd garen of bewaren. De Big Green Egg & Mibrasa zijn dan weer veelzijdige keukentoestellen op houtskool. Het keramisch materiaal en de typische eivorm van de Big Green Egg zorgen voor een maximaal rendement en restwarmte. 
 

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 7 mei 2018 in Cucina 25, Genk

  • Di 8 mei 2018 bij Bossuyt Keukens, Kuurne

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Piet Van Steenbergen

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 

Interesse: 
Facebook Twitter More...