Grillen, roken en andere technieken met houtskoolovens

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Kennis van professionele basistechnieken vereist

Wat mag je verwachten?

Nieuwe technieken zijn niet meer weg te denken in de keuken. Tijdens deze actieve kookworkshop vergelijken we toestellen om te garen, grillen, roken en zoveel meer. Als je ze juist toepast, kan je energiezuiniger en nauwkeuriger koken. Met de Thermodyne & Moduline kan je gecontroleerd garen of bewaren. De Big Green Egg is dan weer een veelzijdig keukentoestel op houtskool. Het keramisch materiaal en de typische eivorm van de Big Green Egg zorgen voor een maximaal rendement en restwarmte. 

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Wo 5 december in Atelier 833, Merelbeke
  • Di 12 maart in Metro, Antwerpen
  • Ma 29 april in Bossuyt, Kuurne

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Piet Van Steenbergen

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht

 

Interesse: 
More...