Grillen, roken en andere technieken met houtskoolovens

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer in

Kennis van professionele basistechnieken vereist

Wat mag je verwachten?

Nieuwe technieken zijn niet meer weg te denken in de keuken. Tijdens deze actieve kookworkshop vergelijken we toestellen om te garen, grillen, roken en zoveel meer. Als je ze juist toepast, kan je energiezuiniger en nauwkeuriger koken. Met de Thermodyne & Moduline kan je gecontroleerd garen of bewaren. De Big Green Egg is dan weer een veelzijdig keukentoestel op houtskool. Het keramisch materiaal en de typische eivorm van de Big Green Egg zorgen voor een maximaal rendement en restwarmte. 

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Wo 5 december in Atelier 833, Merelbeke

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Piet Van Steenbergen

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Zin in een andere opleiding? Zoek verder in ons aanbod: klik hier.

 

Interesse: 
More...