Granen

     Deze opleiding is enkel toegankelijk voor wie werkt in de horecasector.

Wat mag je verwachten?

Steeds meer mensen hechten belang aan gezond eten. Granen en zaden zijn niet enkel bestemd voor de gezondheidsfreaks onder ons. Ook op gastronomisch gebied veroveren granen en zaden hun plaats op het bord. Bulgur, quinoa, couscous hebben hun weg gevonden. Maar het gamma wordt alleen maar groter. Denk maar aan kamut, rode quinoa, spelt, canihua, lijnzaad, aardbeizaadjes en nog vele andere. Ook de technieken en bereidingsmethodes evolueren. Zo kan je granen en zaden gaar koken, bereiden in de snelkookpan, mixen tot bloem en als bloemvervanger gebruiken in een cake, verwerken als krokante texturen, poffen, enz .

  • Je leert meer over het aanbod van granen en zaden.
  • Je leert meer over bereidingswijzen en toepassingen.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Di 28 november in Culinair Ideeënburo, Antwerpen
  • Ma 18 december in Atelier 833, Merelbeke
  • Di 20 maart 2018 in Atelier 833, Merelbeke
  • Ma 26 maart 2018 in Cucina, Genk
  • Di 15 mei 2018 Kleine Zavel, Antwerpen

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Piet Van Steenbergen

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Interesse: 
Getuigenis: 
Ik heb een heleboel nieuwe granen leren kennen. Ik weet nu hoe ik gevarieerd glutenvrij kan koken en hoe ik rekening houd met speciale diëten van mijn gasten.
Facebook Twitter More...