Gepimpte klassiekers

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Kennis van professionele basistechnieken vereist

Wat mag je verwachten?

De hedendaagse keuken is fris, zuiver en licht. Dat kunnen we niet altijd zeggen over klassiekers als hutsepot, vol au vent, paling in ’t groen, appeltaart. Of wel? In deze opleiding maak je klassieke gerechten met nieuwe toestellen en nieuwe producten. Je leert de klassiekers op een andere manier te bereiden met respect voor de producten.

  • Je ontdekt de werking van moderne toestellen en producten.
  • Je maakt de klassiekers op een trendy manier. 

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Di 26 februari in Metro, Antwerpen
  • Wo 15 mei in Atelier 833, Merelbeke

Trainingcenter: Piet Van Steenbergen

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht

 

Interesse: 
More...