Gepimpte klassiekers

        Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Kennis van professionele basistechnieken vereist

De hedendaagse keuken is fris, zuiver en licht. Dat kunnen we niet altijd zeggen over klassiekers als hutsepot, vol au vent, paling in ’t groen, appeltaart. Of wel? In deze opleiding maak je de klassieke gerechten op een moderne manier aan de hand van nieuwe toestellen en nieuwe producten. Je leert de klassiekers op een andere manier interpreteren en bereiden met respect voor de producten.

  • Je ontdekt de werking van moderne toestellen en producten.
  • Je maakt de klassiekers op een moderne manier. 

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Di 30 januari 2018 in Kleine Zavel, Antwerpen
  • Ma 16 april 2018 in Cucina, Genk

Trainingcenter: Piet Van Steenbergen

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 

Interesse: 
Facebook Twitter More...