Financieel beleid

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Voor elk bedrijf is het noodzakelijk om een budget op te stellen, een raming van de toekomstige inkomsten en uitgaven. Tijdens deze opleiding leer je hoe je dit moet aanpakken en waarom het zo belangrijk is om gedetailleerde cijfers in boordtabellen te verwerken en te interpreteren. Je leert de financiële documenten analyseren, o.a. de jaarrekening, om er nuttige inzichten voor het beleid uit te halen. Na deze opleiding zal je een veel beter beeld hebben over het bedrijf en kan je bovendien makkelijker met de boekhouder praten over de inhoud van dit soort documenten.

  • Je leert de basisprincipes van de boekhouding begrijpen.
  • Je krijgt o.a.10 gouden regels en tips om een goede boekhouding te voeren.
  • Je brengt je inzichten in de rekeningen samen om ze als een beheersinstrument te benutten.
  • Je analyseert je aankoopbeleid en personeelsbeleid.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een tweedaagse opleiding die start om 9 u. en telkens eindigt omstreeks 17 u. 

  • Ma 11 en 18 maart in Park Inn, Leuven
  • Ma 29 april en 6 mei in Van der Valk, Antwerpen
  • Di 7 en 14 mei in Holiday Inn Gent Expo

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: ETH

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht
Getuigenis: 
De uitleg over boordtabellen, cashfl ow, KPI's, thesaurie was erg duidelijk. De lesgever getuigt van veel ervaring en geeft ons praktische en concrete informatie.
More...