Maitre
Barvrouw
Kamermeisje

Ergonomie voor koks en keukenpersoneel

Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Een juiste houding hebben is heel belangrijk om je job op een goede manier te kunnen uitoefenen. Tijdens deze opleiding leer je hoe je pijn vermijdt, je rug spaart en je schouders en benen minder belast. Tijdens de opleiding voel je werkelijk hoe het beter kan. Of je nu in de keuken of in de zaal, aan de receptie of in de housekeeping werkt, heb aandacht voor je lichaam, zo blijft je job leuk.

Valkuilen bij koks en keukenpersoneel zijn een (te) lage oven of aanrecht, te diepe wasbak en zware kookpotten, … . 

  • Je oefent correcte houdingen in.
  • Je doet stretchoefeningen die schouder- en elleboogklachten voorkomen.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 13u en eindigt om 17u.

​Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Traninigcenter: Erik Van Den Bon

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

  • Woe 11 oktober in Europahotel, Gent

 

Interesse: 
Facebook Twitter More...