Desserten op bord – Nieuwe technieken

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Kennis van professionele basistechnieken vereist

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze opleiding leer je desserten maken volgens allerlei nieuwe technieken. De principes van foodpairing komen ook aan bod. Nieuwe producten en nieuwe toestellen worden toegelicht. Je creëert er zowel klassieke als hedendaagse desserten mee.

  • Je maakt kennis met de Röner, Thermomix en Pacojet.
  • Je leert werken met deze toestellen en hun toepassingen.
  • Je maakt kennis met verschillende texturen.
  • Aan de hand van de opgedane kennis creëer je zelf desserten.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 26 november in Colruyt Academy, Leuven
  • Wo 6 februari in Metro, Antwerpen
  • Ma 18 maart in Syntra, Brugge
  • Di 2 april in Atelier 833, Merelbeke
  • Ma 6 mei in Colruyt, Heverlee

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Piet Van Steenbergen

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht
Interesse: 
More...