Desserten op bord – Nieuwe technieken

      Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Kennis van professionele basistechnieken vereist

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze opleiding leer je desserten maken volgens allerlei nieuwe technieken. Zowel klassieke als hedendaagse desserten komen aan bod maar wel volgens de principes van foodpairing en door het toepassen van nieuwe technieken. Zowel nieuwe producten als nieuwe toestellen worden toegelicht.

  • Je maakt kennis met de Röner, Thermomix en Pacojet.
  • Je leert werken met deze toestellen en hun toepassingen.
  • Je maakt kennis met verschillende texturen.
  • Aan de hand van de opgedane kennis creëer je zelf desserten.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 13 november in Atelier 833, Merelbeke
  • Ma 19 februari 2018 in Cucina, Genk
  • Di 27 maart 2018 in La Piazza, Oostende
  • Woe 18 april 2018 in Van Der Valk, Antwerpen

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Piet Van Steenbergen

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Interesse: 
Facebook Twitter More...