Salades

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Vaak zijn de salades op de menukaart beperkt tot de klassiekers: salade Niçoise, salade met scampi, salade geitenkaas, enz. Er zijn zoveel meer mogelijkheden met salades. Bovendien is het belangrijk om jouw kaart regelmatig aan te passen, ook de salades. Tijdens deze opleiding ga je op zoek naar evenwichtige, frisse en vernieuwende salades.

  • Je leert meer over de basisingrediënten.
  • Je maakt kennis met verschillende groenten en dressings.
  • Je besteedt aandacht aan de grootte van de porties en smaak.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Woe 16 januari in Syntra Brugge
  • Di 30 april in Atelier 833, Merelbeke
  • Ma 27 mei in Metro, Antwerpen
  • Di 28 mei in La Piazza, Oostende

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Culinair Ideeënburo

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht

 

Interesse: 
More...