Salades

       Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Vaak zijn de slaatjes op de menukaart beperkt tot de klassiekers: salade Niçoise, salade met scampi, salade geitenkaas, … Er zijn zoveel meer mogelijkheden met slaatjes. Bovendien is het belangrijk om jouw kaart regelmatig aan te passen, ook de slaatjes. Tijdens deze opleiding ga je op zoek naar evenwichtige, frisse en vernieuwende slaatjes.

  • Je leert meer over de basisingrediënten.
  • Je maakt kennis met verschillende groenten en dressings.
  • Je besteedt aandacht aan de grootte van de porties en smaak.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 26 maart 2018 in Kasserol, Antwerpen
  • Ma 23 april 2018 in Cucina, Genk
  • Ma 28 mei 2018 in Atelier 833, Merelbeke

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Culinair Ideeënburo

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 

Interesse: 
Facebook Twitter More...