Chocolade decoraties

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Nadat 'Chocolade - Level 1' gevolgd werd.

Wat mag je verwachten?

Desserten krijgen een exclusieve toets met chocoladedecoraties. Tijdens deze opleiding ga je uitgebreid in op verschillende soorten decoraties met chocolade. Je past nieuwe technieken toe waarmee jij je gasten het hele jaar door kan verrassen. De focus ligt op moeilijkere toepassingen met chocolade.

  • Je leert werken met (zelf) gekleurde chocolade en cacaoboter.
  • Je maakt decoratieve (én eetbare) chocolade-eieren en -bollen.
  • Je maakt chocolademandjes om bijvoorbeeld chocolademousse of ijs in te presenteren.
  • Je gaat aan de slag met marsepeinen figuurtjes.
  • Je maakt chocoladeplateautjes om iets mee te presenteren..

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 26 november in Choco-Story, Brugge
  • Di 19 maart in Choco-Story, Brugge

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Choco-Story

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht
Interesse: 
More...