Chocoladedecoraties (na Choclade Level 1)

     Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

           Nadat 'Chocolade - Level 1' gevolgd werd.

Wat mag je verwachten?

Desserten krijgen een exclusieve toets met chocoladedecoraties. Tijdens deze opleiding ga je uitgebreid in op verschillende soorten decoraties met chocolade. Je past nieuwe technieken toe waarmee jij je gasten het hele jaar door kan verrassen. De focus ligt op moeilijkere toepassingen met chocolade.

  • Je leert werken met (zelf) gekleurde chocolade en cacaoboter
  • Je maakt decoratieve (én eetbare) chocolade-eieren en -bollen
  • Je maakt chocolademandjes om bijvoorbeeld chocolademousse of ijs in te presenteren
  • Je gaat aan de slag met marsepeinen figuurtjes
  • Je maakt chocoladeplateautjes
  • Je maakt plastische chocolade 

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 27 november in Choco-Story, Mechelen
  • Do 22 maart 2018 Choco-Story, Brugge

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Choco-Story

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Interesse: 
Facebook Twitter More...