Chocolade decoraties

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Nadat 'Chocolade - Level 1' gevolgd werd.

Wat mag je verwachten?

Desserten krijgen een exclusieve toets met chocoladedecoraties. Tijdens deze opleiding ga je uitgebreid in op verschillende soorten decoraties met chocolade. Je past nieuwe technieken toe waarmee jij je gasten het hele jaar door kan verrassen. De focus ligt op moeilijkere toepassingen met chocolade.

  • Je leert werken met (zelf) gekleurde chocolade en cacaoboter
  • Je maakt decoratieve (én eetbare) chocolade-eieren en -bollen
  • Je maakt chocolademandjes om bijvoorbeeld chocolademousse of ijs in te presenteren
  • Je gaat aan de slag met marsepeinen figuurtjes
  • Je maakt chocoladeplateautjes om iets mee te presenteren.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 26 november in Choco-Story, Brugge

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Choco-Story

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Zin in een andere opleiding? Zoek verder in ons aanbod: klik hier.

Interesse: 
More...