Barry Callebaut - Chocolate revisited

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Na deze opleiding, die plaatsvindt in de Callebaut Chocolate Academy, heeft chocolade geen geheimen meer voor jou. De experten van Barry Callebaut delen hun knowhow en expertise. Je tilt traditionele chocoladedesserts naar een hoger niveau. Bovendien zet je desserten naar jou hand.
 
  • Je leer meer over de samenstelling en de eigenschappen van chocolade.
  • Je gaat aan de slag met mousses, cremeux, crumble, biscuits, emulsies, met siphon en sauzen.
  • je maakt zelf vijf chocoladedesserts en tilt ze naar een hoger & creatiever niveau. 

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Wo 14 november in Barry Callebaut, Lebbeke

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Callebaut Chocolate Academy

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Zin in een andere opleiding? Zoek verder in ons aanbod: klik hier.

More...