Broodjes

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Broodjes blijven populair zowel om mee te nemen als voor een snelle hap in een taverne of brasserie. De klanten zijn zich echter meer en meer bewust van gezonde voeding en trekken dan ook hun neus op voor kleffe sandwiches en vette slaatjes.

  • Je leert originele broodjes samenstellen.
  • Je oefent op het tijdsaspect zodat je de klant zo snel mogelijk kan bedienen.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u. 

  • Di 4 december in Antwerpen
  • Wo 20 februari in Syntra, Brugge
  • Ma 13 mei in Metro, Antwerpen
  • Di 4 juni in Cucina 25, Genk

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Culinair Ideeënburo

Inschrijven

 

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

 

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht
Interesse: 
More...