Broodjes

     Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Broodjes blijven populair zowel om mee te nemen als voor een snelle hap in een taverne of brasserie. De klanten zijn zich echter meer en meer bewust van gezonde voeding en trekken dan ook hun neus op voor kleffe sandwiches en vette slaatjes.
  • Je leert originele broodjes samenstellen.
  • Je oefent op het tijdsaspect zodat je de klant zo snel mogelijk kan bedienen.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Woe 6 december in Atelier 833, Merelbeke
  • Ma 05 februari 2018 in Cucina, Genk
  • Di 06 maart 2018 in La Piazza, Oostende
  • Di 17 april 2018, Kleine Zavel, Antwerpen

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Culinair Ideeënburo

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Interesse: 
Facebook Twitter More...