Hoe bereken ik mijn beveragecost?

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Een goed samengestelde drankenkaart beïnvloedt sterk de financiële resultaten van je zaak. Homemade dranken winnen aan belang. Om de kwaliteit en de winstgevendheid van je dranken te garanderen, houd je best recepten bij. Zo kan je de beveragecost bereken.

  • Je berekent de beveragecost van je drankenkaart.
  • Je leert recepten noteren van verse muntthee, koffie verkeerd, mocktails, vers fruitsap, smoothies, cocktails, longdrinks, homemade ice tea, ...enkele van deze dranken bereid je tijdens de opleiding.
  • Je berekent welke prijs je moet vragen voor deze dranken om voldoende winst te maken.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 9 u. en eindigt omstreeks 17 u.

  • Wo 5 december in Green Park, Brugge
  • Di 12 maart in Van der Valk, Antwerpen

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Culinair Ideeënburo

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht
Interesse: 
More...