Hoe bereken ik mijn beveragecost?

Deze opleiding is voor werknemers en werkgevers in de horeca (paritair comité 302) en werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt.

Wat mag je verwachten?

Een goed samengestelde drankenkaart beïnvloedt sterk de financiële resultaten van je zaak. Homemade dranken winnen aan belang. Om de kwaliteit en de winstgevendheid van je dranken te garanderen, houd je best recepten bij. Zo kan je de beveragecost bereken.

  • Je berekent de beveragecost van je drankenkaart.
  • Je leert recepten noteren van verse muntthee, koffie verkeerd, mocktails, vers fruitsap, smoothies, cocktails, longdrinks, homemade ice tea, ...enkele van deze dranken bereid je tijdens de opleiding.
  • Je berekent welke prijs je moet vragen voor deze dranken om voldoende winst te maken.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 9 u. en eindigt omstreeks 17 u.

  • Wo 5 december in Green Park, Brugge

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Culinair Ideeënburo

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Zin in een andere opleiding? Zoek verder in ons aanbod: klik hier.

Interesse: 
More...