Kamermeisje
Maitre
Barvrouw

Hoe bereken ik mijn beveragecost?

 
    Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.
 

Wat mag je verwachten?

Een goed samengestelde drankenkaart beïnvloedt sterk de fi nanciële resultaten van je zaak. Homemade dranken winnen aan belang. Om de kwaliteit en de winstgevendheid van je dranken te garanderen, houd je best recepten bij. Zo kan je de beveragecost bereken.
 
  • Je berekent de beveragecost van je drankenkaart.
  • Je leert recepten noteren van verse muntthee, koffi e verkeerd, mocktails, vers fruitsap, smoothies, cocktails, longdrinks, home made ice tea, ...enkele van deze dranken bereid je tijdens de opleiding.
  • Je berekent welke prijs je moet vragen voor deze dranken om voldoende winst te maken.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 9 uur en eindigt omstreeks 17 uur.

  • Ma 13 november in Bluepoint, Antwerpen

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Traninigcenter: Culinair Ideeënburo

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Interesse: 
Facebook Twitter More...