Barista - Level 2

     Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

           Kennis van 'Barista - Level 1' is vereist.

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze opleiding ligt de nadruk nog meer op de praktijk. Eerst en vooral breid je de basis die je hebt geleerd in de eerste opleiding verder uit. Je gaat dieper in op het onderhoud en het afstellen van het koffietoestel en de molen. Daarna ga je verder aan de slag met het verbeteren van jouw opstoomtechniek en het uitschenken van melk om zo de perfecte cappuccino en latte macchiato te bekomen.
  • Je zoomt in op de basisvaardigheden.
  • Je leert meer over het onderhoud en de afstelling van het koffietoestel en de molen.
  • Je verbetert jouw opstoomtechniek van melk.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u. (behalve op 14 mei 2018: start om 9u30 tot 15u30).

  • Ma 4 december in Viva Sara Kaffee, Kortrijk
  • Ma 11 december in Koffiebranderij ROM, Boortmeerbeek
  • Di 13 maart 2018 in Schuilenburg, Dendermonde
  • Di 08 mei 2018 in Viva Sara, Kortrijk
  • Ma 14 mei 2018 in Koffiebranderij ROM NV, Boortmeerbeek (9u30 tot 15u30 ! )
  • Ma 04 juni 2018 in Cucina, Genk

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Peter Hernou

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Interesse: 
Facebook Twitter More...