Barista - Level 2

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Kennis van 'Barista - Level 1' is vereist.

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze opleiding ligt de nadruk nog meer op de praktijk. Eerst en vooral bereid je de basis die je hebt geleerd in de eerste opleiding verder uit. Je gaat dieper in op het zelf afstellen en onderhouden van de espressomolen en het koffietoestel. Daarna ga je verder aan de slag met het oefenen op en verbeteren van jouw stoomtechniek en het uitschenken van het perfecte melkschuim in een mooie presentatie. Ook de basistechnieken van latte art komen aan bod.

  • Je zoomt dieper in op de basistechnieken.
  • Je leert meer over het afstellen van de koffiemolen en het espressotoestel om de ideale koffie te kunnen presenteren.
  • Je verbetert jouw opstoomtechniek en oefent verder op het bewerken alsook uitschenken ervan.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Di 11 december in Viva Sara, Kortrijk
  • Ma 4 februari in Antwerpen
  • Wo 24 april in Limarc, Eke
  • Ma 6 mei in Viva Sara, Kortrijk
  • Di 7 mei in Cucina de luca, Genk
  • Ma 3 juni in Rom, Boortmeerbeek

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Art in a cup

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht
Interesse: 
More...