Maitre
Barvrouw
Kamermeisje

Antipasti

         Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Antipasti is een verzameling van typische voorgerechten in Italië. Antipasti serveer je als individuele gerechten of als een buffet. Kenmerkend is dat je voor antipasti regionale en verse producten gebruikt waarbij je de seizoenen volgt. Dit valt zeker in de smaak bij de gast die steeds meer belang hecht aan gezonde en verse producten.
 
  • Je maakt verschillende antipasti klaar.
  • Je ontdekt de grote variatie die je kan brengen met antipasti.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Woe 22 november in Culinair Ideeënburo, Antwerpen

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Traninigcenter: Culinair Ideeënburo

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Interesse: 
Facebook Twitter More...