Allergenen

Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

De allergenenwetgeving is van kracht sinds 13 december 2014. Deze wet legt aan alle sectoren op dat de allergeneninformatie op onverpakte producten schriftelijk of mondeling aan de consument moet worden meegedeeld. Tijdens de opleiding benaderen we de allergenenwetgeving
op een praktische manier zodat je de klant en de FAVV-controleur beter te woord kan staan.
Je leert het verschil tussen een allergie en een intolerantie.
Je leert hoe je de klanten kan informeren en waarop je moet letten bij mondelinge allergenenoverdracht.
Je leert de allergenen op te zoeken op etiketten en technische fiches.
Je komt te weten wat kruisbesmetting in de keuken is en hoe je daarmee omgaat.
Je leert omgaan met aansprakelijkheid.
Je ontdekt ook wat je moet verwachten tijdens een FAVV controle.
 

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 9u30 en eindigt omstreeks 16 u.

  • Di 14 november in Van Der Valk, Antwerpen
  • Ma 27 november in Cucina 25, Genk
  • Ma 19 februari 2018 in Andromeda, Oostende
  • Woe 21 februari 2018 in Van Der Valk, Antwerpen
  • Do 29 maart 2018 in Europahotel, Gent
  • Ma 16 april 2018 in Ibis, Aalst
  • Di 29 mei 2018 in Holiday Inn, Hasselt

​Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Norman AM

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 
 
Facebook Twitter More...