Vis - Soorten & kwaliteiten, fileren & versnijden

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Vis op maat, naar wens geportioneerd. Het is een groot gemak. Maar het heeft ook één groot nadeel: je kan nog moeilijk de kwaliteit van de vis achterhalen. Soms weet je zelfs niet of je wel de soort in handen krijgt die je besteld had. Na deze opleiding ben jij beter gewapend.

Deze tweedaagse vindt plaats in het hart van de visindustrie: de vismijn van Oostende.

  • Je leert hoe je de versheid en de kwaliteit van vis te beoordelen.
  • Je leert over de kenmerken van verschillende vissoorten.
  • Je leert hoe je het mes hanteert.
  • Je leert vis kuisen.
  • Je leert rondvis en platvis fileren.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 7 u. en eindigt omstreeks 15 u.

  • Ma 3 juni in VDAB Vismijn, Zeebrugge

Trainingcenter: Rafael Depaepe

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht
More...