Vegetarisch

     Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Aantrekkelijke vegetarische schotels zijn niet enkel gegeerd door de vegetarische gasten. Steeds meer gasten kiezen voor een vegetarisch gerecht. En ze zijn kritisch: de gerechten moeten pit hebben en origineel zijn. Tijdens deze opleiding ontdek je welke mogelijkheden er zijn om een maaltijdwaardig alternatief aan te bieden.

  • Je leert hoe je je kaart verrijkt met vegetarische gerechten zonder dat je keuken overbelast wordt.
  • Je leert over de verschillende vormen van vegetarisme en ontdekt veelgebruikte producten.
  • Je leert een aantal gerechten bereiden volgens het principe: 'Wat heb ik in huis en hoe maak ik daar een aantrekkelijk vegetarisch gerecht mee?'.
  • Je hebt oog voor verschillende stijlen van afwerking van de gerechten.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 21 mei 2018 in Kasserol, Antwerpen

Trainingcenter: Nicolas Decloedt

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Facebook Twitter More...