Vegetarisch

     Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Staat er bij jou een aantrekkelijke vegetarische schotel op de menukaart? Deze zijn niet enkel gegeerd door de vegetarische gasten. Steeds meer kiezen gasten voor een vegetarisch gerecht. En ze zijn kritisch: de gerechten moeten pit hebben en origineel zijn. Hoe bied je je klanten een maaltijdwaardig alternatief aan? Tijdens deze opleiding ontdek je welke mogelijkheden er zijn. Je leert hoe je je kaart verrijkt met vegetarische gerechten zonder dat je keuken overbelast wordt.
Breng zeker je restaurantkaart mee! 
  • Je leert over de verschillende vormen van vegetarisme.
  • Je maakt kennis met enkele veelgebruikte producten.
  • Je leert een aantal gerechten bereiden volgens het principe: ‘Wat heb ik in huis en hoe maak ik daar een aantrekkelijk vegetarisch gerecht mee?’.
  • Je hebt oog voor verschillende stijlen van afwerking van de gerechten.
  • Je restaurantkaart wordt geanalyseerd in functie van mogelijke vegetarische alternatieven.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 13 november in Cucina De Luca, Genk
  • Ma 12 februari 2018 in Atelier 833, Merelbeke
  • Ma 26 februari 2018 in Colruyt Academy, Leuven
  • Ma 05 maart 2018 in Syntra, Brugge
  • Ma 21 mei 2018 in Kasserol, Antwerpen

Trainingcenter: Decloedt Nicolas

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Facebook Twitter More...