Vegetarisch

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Aantrekkelijke vegetarische schotels zijn niet enkel gegeerd door de vegetarische gasten. Steeds meer gasten kiezen voor een vegetarisch gerecht. En ze zijn kritisch: de gerechten moeten pit hebben en origineel zijn. Tijdens deze opleiding ontdek je welke mogelijkheden er zijn om een maaltijdwaardig alternatief aan te bieden.

  • Je leert hoe je je kaart verrijkt met vegetarische gerechten zonder dat je keuken overbelast wordt.
  • Je leert over de verschillende vormen van vegetarisme en ontdekt veelgebruikte producten.
  • Je leert een aantal gerechten bereiden volgens het principe: 'Wat heb ik in huis en hoe maak ik daar een aantrekkelijk vegetarisch gerecht mee?'.
  • Je hebt oog voor verschillende stijlen van afwerking van de gerechten.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 8 oktober in Kasserol, Antwerpen
  • Ma 26 november in Atelier 833, Merelbeke

Trainingcenter: Nicolas Decloedt

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Zin in een andere opleiding? Zoek verder in ons aanbod: klik hier.

 

More...