Kruiden en aromaten

      Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Kennis van professionele basistechnieken vereist

Er bestaan honderden kruiden en aromaten die je gerecht een volledig nieuwe toets kunnen geven. Tijdens deze opleiding maak je kennis met een heel aantal kruiden en aromaten. Bovendien ga je praktisch aan de slag en maak je boeiende, nieuwe en smaakvolle combinaties.

  • Je maakt kennis met verschillende kruiden en aromaten en degusteert ze.
  • Je ontdekt hun verschillende toepassingen.
  • Je gaat praktisch aan de slag.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 13 u. en eindigt omstreeks 17 u.

  • Ma 23 april 2018 in Colruyt Academy, Leuven
  • Ma 04 juni 2018 in Syntra, Brugge

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: La Truffe Noire

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Facebook Twitter More...