Kruiden en aromaten

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Kennis van professionele basistechnieken vereist

Er bestaan honderden kruiden en aromaten die je gerecht een volledig nieuwe toets kunnen geven. Welke dat zijn, dat ontdek je tijdens deze opleiding. Bovendien ga je praktisch aan de slag en maak je boeiende, nieuwe en smaakvolle combinaties.

  • Je maakt kennis met verschillende kruiden en aromaten en degusteert ze.
  • Je ontdekt hun verschillende toepassingen.
  • Je gaat praktisch aan de slag.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 13 u. en eindigt omstreeks 17 u.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 9 u. en telkens eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 1 april in Metro, Antwerpen
  • Ma 20 mei in Atelier 833, Merelbeke
  • Ma 27 mei in Syntra, Brugge
  • Ma 3 juni in Cucina, Genk

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: La Truffe Noire

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht
More...