Ganache en truffels

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Nadat ‘Chocolade – Level 1' gevolgd werd.

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze opleiding leer je alles over truffels en ganache. Je kan er eindeloos mee variëren. Je maakt kennis met nieuwe en moeilijkere toepassingen van chocolade. Je gaat op zoek naar nieuwe smaakcombinaties om je gasten te verrassen.

  • Je maakt truffels met verrassende smaakcombinaties.
  • Je werkt de truffels af volgens de regels van de kunst en je bedenkt zelf enkele afwerkingen voor de truffels.
  • Je verwerkt ganache in milkshakes en ontdekt nieuwe smaakcombinaties.
  • Je gebruikt de ganache ook als pralinevullingen.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.  

  • Ma 17 december in Choco-Story, Brugge
  • Di 30 april in Choco-Story, Brugge

Trainingcenter: Choco-Story

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht

 

 
More...