Ganache en truffels

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Nadat ‘Chocolade – Level 1' gevolgd werd.

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze opleiding leer je alles over truffels en ganache. Je kan er eindeloos mee variëren. Je maakt kennis met nieuwe en moeilijkere toepassingen van chocolade. Je gaat op zoek naar nieuwe smaakcombinaties om je gasten te verrassen.

  • Je maakt truffels met verrassende smaakcombinaties.
  • Je werkt de truffels af volgens de regels van de kunst en je bedenkt zelf enkele afwerkingen voor de truffels.
  • Je verwerkt ganache in milkshakes en ontdekt nieuwe smaakcombinaties.
  • Je gebruikt de ganache ook als pralinevullingen.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.  

  • Ma 17 december in Choco-Story, Brugge

Trainingcenter: Choco-Story

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Zin in een andere opleiding? Zoek verder in ons aanbod: klik hier.

 
More...