Ganache en truffels (na Chocolade Level 1)

  Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Nadat ‘Chocolade – Level 1' gevolgd werd.

Wat mag je verwachten?

Tijdens deze opleiding leer je alles over truffels en ganache. Met truffels en ganache kan je eindeloos variëren. Je maakt kennis met nieuwe en moeilijkere toepassingen van chocolade. Je gaat op zoek naar nieuwe smaakcombinaties om je gasten te verrassen.

  • Je maakt truffels met verrassende smaakcombinaties.
  • Je werkt de truffels af volgens de regels van de kunst en je bedenkt zelf enkele afwerkingen voor de truffels.
  • Je verwerkt ganache in milkshakes en ontdekt nieuwe smaakcombinaties.
  • Je gebruikt de ganache ook als pralinevullingen.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10 u. en eindigt omstreeks 16 u.

  • Ma 11 december in Choco-Story, Brugge   
  • Do 24 mei 2018 in Choco-Story, Brugge

Trainingcenter: Choco-Story

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 
Facebook Twitter More...