Maitre
Kamermeisje
Barvrouw

Bedrijfseerstehulpverlener

   Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Voor bedrijven met meer dan 20 werknemers

Wat mag je verwachten?

De opleiding is zeer praktijkgericht en aangepast aan horecagerelateerde situaties. Je volgt een cursus van 2,5 dagen. Tijdens de laatste halve dag volgt, na een korte herhaling, een examen dat bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. Na een positieve beoordeling behaal je het erkend getuigschrift.
 
  • Je leert hoe je een noodsituatie en het slachtoffer benadert.
  • Je krijgt inzicht in bewustzijnsstoornissen, ademhalingsstoornissen en hartstilstand.
  • Je leert reanimatietechnieken CPR volgens de laatste normen eventueel met AED (automatische externe defibrillator).
  • Je leert over shock en syncope, niet-traumatische aandoeningen, toxicologie, elektrocutie, zonneslag, hitteslag en onderkoeling, bloedingen, infecties, snijwonden, schaafwonden en brandwonden, breuken, kneuzingen en ontwrichtingen.
  • Je leert hoe je een wond verzorgt en verbindt.
  • Je krijgt tips aangereikt voor de juiste houding en hef- en tiltechnieken.
  • Je leert over de principes van evacuatie toegespitst op de horeca.

Praktisch

Data en locatie:

  • Woe 8; 15 en 22 november in Parker Tulip Brussels Airport, Zaventem

​Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Traninigcenter: CNPV

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Facebook Twitter More...