Bar basics

      Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Hoe de bar wordt gerund, zegt vaak veel over je zaak. Ook het aperitief en het 'digestiefje' bepalen of de klant met een goed gevoel huiswaarts keert én terugkomt naar je zaak. In deze opleiding leer je de 'ins & outs' van de bar. Je ultieme doel is 'the perfect serve'.

  • Je leert hoe je een bestelling opneemt en afrekent.
  • Je krijgt inzicht in de hygiënenormen.
  • Je bekijkt hoe je een barkaart opstelt en de juiste prijs zet.
  • Je leert dranken aanprijzen en klanten te adviseren in hun keuze.
  • Je oefent het klaarmaken van de bestelling en houdt daarbij rekening met de juiste volgorde.
  • Je leert over het gebruik van glazen en oefent de juiste manier van inschenken van courante dranken in.
  • Je leert over de ‘mise en place’ aan de hand van standaard contolefiches.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10u en eindigt omstreeks 16u.

Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Barproof

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

 
Facebook Twitter More...