Afwasser

  Onze opleidingen zijn toegankelijk voor werknemers in de horeca (PC 302) en werkzoekenden die tot een jaar geleden in de horeca werkten. Werkgevers kunnen deelnemen als ze personeel inschrijven.

Wat mag je verwachten?

Stapelt de afwas zich vaak op tot een onoverzichtelijke berg van vuile borden, potten, pannen, bestek en glazen? Krijg jij als afwasser wel de kans om je werk goed en efficiënt te organiseren? Weet dat je als afwasser een belangrijke schakel in de keuken bent. Volg daarom deze opleiding en jij, je collega’s en je baas zullen zien dat de keuken daarna nóg vlotter zal draaien!

  • Je leert welke rol de afwasser heeft.
  • Je ontdekt wat de verschillende stappen in het afwasproces zijn.
  • Je leert het verschil tussen hand- en machinewas.
  • Je leert hoe je een machine onderhoudt.
  • Je maakt kennis met de problemen die je kan tegenkomen en je leert hoe je ze oplost.
  • Je leert hoe je de afwas nog beter organiseert en opbergt.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10u en eindigt om 16u.

  • Di 23 januari 2018 in Hilton, Antwerpen

​Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Culinair Ideeënburo

Inschrijven

Vul hier het online inschrijvingsformulier in. We bevestigen je deelname zo snel mogelijk.

Heb je nog vragen? Aarzel niet! Stuur ons een mailtje (vormingvlaanderen@horeca.be) of bel ons (02 513 64 84).

Facebook Twitter More...