Afwasser

Onze opleidingen zijn voor werknemers in de horeca (paritair comité 302), werkzoekenden die het voorbije jaar in de horeca hebben gewerkt & voor werkgevers met personeel dat opleidingen volgt bij onsMeer info.

Wat mag je verwachten?

Stapelt de afwas zich vaak op tot een onoverzichtelijke berg van vuile borden, potten, pannen, bestek en glazen? Krijg jij als afwasser wel de kans om je werk goed en efficiënt te organiseren? Weet dat je als afwasser een belangrijke schakel in de keuken bent. Volg daarom deze opleiding en jij, je collega’s en je baas zullen zien dat de keuken daarna nóg vlotter zal draaien!

  • Je leert welke rol de afwasser heeft.
  • Je ontdekt wat de verschillende stappen in het afwasproces zijn.
  • Je leert het verschil tussen hand- en machinewas.
  • Je leert hoe je een machine onderhoudt.
  • Je maakt kennis met de problemen die je kan tegenkomen en je leert hoe je ze oplost.
  • Je leert hoe je de afwas nog beter organiseert en opbergt.

Praktisch

Data en locaties:

Dit is een eendaagse opleiding die start om 10u en eindigt om 16u.

  • Di 29 januari in Hilton, Antwerpen

​Enkele weken vóór aanvang van de opleiding bezorgen we je de definitieve praktische informatie.

Trainingcenter: Culinair Ideeënburo

Inschrijven

Deelname is gratis. Vul hier het online inschrijvingsformulier in.

Vragen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen.

Je kan ons ook altijd mailen (vormingvlaanderen@horeca.be) of bellen (02 513 64 84).

Ga terug naar het opleidingsoverzicht
More...