Barvrouw
Maitre
Kamermeisje

Voor werknemers

Klik hieronder op het gewenste thema voor een overzicht van de opleiding & inschrijving: 
 

 Brochure najaar 2017 

Raadpleeg de webpagina's voor de meest recente info over opleidingsdata en -locaties. Klik hierboven op het gewenste thema.                      

 

 

 

         

Een horecaleven lang bijleren!

Ieder semester stellen we een gevarieerd en professioneel vormingsaanbod samen, verspreid over heel Vlaanderen. Je kan je individueel inschrijven voor één of meer sessies. De opleidingen zijn kort, praktisch en gratis. De lesgevers zijn experten in hun vak. We verfijnen en vernieuwen het aanbod voortdurend.

Wie kan de opleidingen volgen?

  • werknemers in de horeca (PC 302)

  • werkgevers als ze hun personeel inschrijven voor dezelfde of een andere opleiding. De leermeesteropleiding, de cursus HACCP en de sessies over kostenbeheersing kan je volgen zonder personeel in te schrijven.

  • werkzoekenden die minder dan een jaar geleden in de horeca hebben gewerkt.

Wat mag je verwachten?

Gratis opleidingsaanbod.
Korte opleidingen.
• In kleine groepen van 8 tot 15 personen.
• Je volgt de opleiding bij jou in de regio (open opleidingsaanbod) of je vraagt een opleiding in het bedrijf aan.
Ervaringsdeskundigen nemen je mee op sleeptouw, of je nu een beginner bent of een kenner.
• Een flinke portie praktijk want je gaat zelf aan de slag met de opgedane kennis.
Ruime keuze. We kijken verder dan de keuken, de bar en de bediening. Er zijn ook talloze opleidingen rond marketing, sociale media, persoonlijke vaardigheden, welzijn, kostenbeheersing,… toegepast op de horeca.
• Je vertrekt met nieuwe inzichten, frisse ideeën en een ongeziene motivatieboost. Je getuigschrift van deelname krijg je er zomaar bovenop.
 
En er is meer!
Dit najaar organiseren wij opnieuw boeiende workshops waarbij je gaat proeven van de culinaire passie van topchefs en -producenten, kortom van echte vakmensen: Roger van Damme, Wim Maes, Peter De Clercq, Frank Fol, FIlip Claeys en Jong Keukengeweld-chefsJonge horecaprofessionals met voldoende kennis van het reilen en zeilen in de zaal kunnen zich hier inschrijven. 
 
Facebook Twitter More...